Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Ventilatiesysteem

Dankzij een goed ventilatiesysteem voorkomt u vocht in uw woning en dus de vorming van schimmelplekken op uw muren. 

Vul onderstaand formulier in en wij doen de rest! Wij zorgen ervoor dat verschillende vakmannen bij u langskomen om een offerte op maat uit te brengen. U kunt hierna de verschillende offertes met elkaar vergelijken.


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een goed ventilatie

Onvoldoende luchtcirculatie is vaak de grootste oorzaak van vocht in een huis. De installatie van een goed systeem regelt tot wel 95% van de problemen in een woning of appartement.

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk als u een dergelijk apparaat wilt installeren. 

  1. Het plaatsen van roostertjes boven of onder een venster. Enkele kleine gaatjes volstaan al om lucht naar binnen en naar buiten te loodsen.
  2. In combinatie met een complexer systeem en geïnstalleerd op een strategische plaats (bijvoorbeeld de badkamer) in uw woning, kunt u het aansluiten op een ontluchter die de afvoer van het overtollig vocht op zich neemt. 

Verder bestaan er twee soorten afzuigkappen, deze in de muur die in direct contact staat met de buitenlucht en de buisvormige variant die bestaat uit een pijp voor de evacuatie. Deze laatste kan gemotoriseerd worden, waardoor de propeller nog enkele minuten na het uitsterven van het licht kan blijven draaien. Hierdoor kunnen slechte geuren en stagnerend vocht worden weggebracht uit een ruimte.

Denk goed na voor u de installatie laat plaatsen. In welke ruimtes is het belangrijk? In het toilet, de badkamer of op het plafond in de keuken? Het zijn allemaal plaatsen waar een ventilatiesysteem zeker nodig zal zijn. 

Een installateur tot uw beschikking

Ziet u het niet zitten om zelf aan deze klus te beginnen? Of heeft u absoluut geen kennis van de apparaten die u nodig heeft? Dan hoeft u niet meteen in paniek te raken, er zijn voldoende professionals die u kunnen helpen in ons netwerk.