Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Onze professionele verhuisfirma’s kunnen u hierbij helpen!

Zij houden zich met alles bezig. Het enige wat u nog moet doen, is ons laten weten wat uw project is en u ontvangt nadien van ons tot 5 afspraken met professionals. Zij zullen nadien een offerte op maat maken en u kunt dan kiezen met wie u wilt samenwerken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Twee verschillende diensten

Er bestaan twee manieren om uw spullen te verhuizen naar het buitenland: de deur-aan-deur transporten of met groupage.

  • De diensten voor een deur-aan-deur transport naar het buitenland, is bijna hetzelfde als deze voor het binnenland. De verhuizers zullen van begin tot eind de levering van uw goederen beheren. Natuurlijk is het aan u om te kiezen of ze ook de verpakking, het demonteren van meubels en het leveren van karton op zich moeten nemen.

Uw goederen worden dus van punt A naar punt B gebracht.

  • Groupage slaat op de vorm van transport waarbij de goederen van verschillende verzenders via eenzelfde transportmiddel verplaatst worden. Vaak zullen verschillende verhuisbedrijven dezelfde routes nemen. Zij stellen u daarom voor om uw goederen mee te nemen in hun vrachtwagen en te profiteren van hun traject. Hierdoor zal het mogelijk zijn om aan u een interessante prijs aan te bieden.

Ik wil meer informatie

Om meer informatie en gedetailleerde offertes te ontvangen die aangepast zijn aan uw project, kunt u uw aanvraag doorsturen via ons formulier. Wij zorgen er dan voor dat dit formulier in handen komt van onze internationale verhuizers. Zij komen bij u langs en zullen nadien een offerte op maat maken.