/verhuis-en-transport-24
/verhuis-en-transport-24 Verhuis en transport – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Verhuis en transport

Wilt u een verhuiswagen huren om zelf uw verhuizing te organiseren of zoekt u liever een firma die alles voor u regelt? Dat kan! Vul uw aanvraag in en wij bezorgen u tot 5 afspraken. De professionals komen bij u langs en brengen een offerte uit. U kiest vervolgens de partner die het beste past bij uw wensen en budget. 


Zoekt u een firma om uw bezittingen te vervoeren? Verhuist u en heeft u hulp nodig om al uw spullen te verplaatsen? 

Welke afmeting moet uw opslagplaats hebben?

U moet dringend verhuizen en kan nog niet direct al uw spullen in een nieuwe woning opslaan? Of moet u tijdelijk enkele kamers legen en weet u niet waar u heen moet met al uw meubilair? Schat de ruimte die u nodig hebt in aan de hand van volgende tabel. 
 

Het aantal kamers dat u leegmaakt De inhoud die u nodig heeft
 Voor een geïsoleerde kast en een paar dozen  2m³-6m³
 Één kamer  3-9m³
 Twee kamers  4-15m³
 Drie kamers  6-24m³
 Vier kamers  9-36m³
 Vijf kamers  15-45m³
 Zes kamers en meer  16-50+m³

 

Wilt u meer weten? Onze verhuisfirma’s zullen u met plezier informeren! Contacteer hen vandaag nog.

Niets vergeten?

Organisatie is het sleutelwoord voor verhuizen zonder problemen!

Hier onze 5 tips voor verhuizen zonder zorgen!

  1. Maak van alles wat u mee wilt nemen een lijstje en een planning. Als verhuizen te dwingend en lastig lijkt voor u, zal deze planning u toelaten om een beetje te ontspannen op momenten dat anderen in paniek zouden raken vanwege tijdsgebrek. Heeft u weinig tijd? Doe dan een beroep op een transportbedrijf. 
  2. Begin bij voorkeur anderhalve maand voor de grote dag met het vullen van kartonnen dozen. Het is de perfecte gelegenheid om uw oude kleren, snuisterijen en versleten meubilair eindelijk weg te geven of gooien. 
  3. Markeer de verhuisdozen goed en bewaar ze op de juiste plaats. Niets is vervelender dan op zoek te gaan naar een object waar u zeker van bent dat u het al gezien had. Noteer daarom zeer goed de inhoud van alle dozen. Doe dat met onuitwisbare inkt en bij voorkeur aan de zijkant, zodat het goed zichtbaar is!
  4. Let op dat u zich niet mispakt aan het gewicht. Het is een misvatting dat we de zware en lichte objecten moeten verdelen over een grote doos. Het ideale is om de zware objecten op te slaan in kleine boxen en de lichtere objecten grote boxen. Zo zal u het risico verminderen dat een doos bezwijkt aan het gewicht van te grote en zware elementen. 
  5. Voorzie genoeg verhuisdozen. U kunt ze makkelijk en snel aankopen, maar wij hebben een tip om hierop geld te besparen (ongeveer € 150): ga regelmatig langs bij grootwarenhuizen en supermarkten en vraag daar naar grote dozen. Let wel op, u bent niet alleen, doe het dus op tijd! U zal verstelt staan van hoeveel mensen er bananendozen vragen in de winkel!

Voor een comfortabele verhuizing zonder stress kunnen de verhuisfirma’s uit het Bouwklaar netwerk bij u langskomen om een offerte uit te brengen! Vraag ze dus snel aan, waarop wacht u? Het is volledig gratis!