Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Poorten

Wilt u uw veiligheid verhogen en de toegang tot uw huis minder bereikbaar maken? Installeer dan een poort. Deze installatie zorgt er voor dat uw huis een ander uitzicht krijgt. Kies dus de stijl die past bij uw woning en functioneel is. Laat u ondersteunen door onze vakmannen en ontvang tot 5 gratis afspraken met vakmannen die bij u langskomen en nadien een offerte zullen opstellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Als toegang tot uw huis of tuin, als afsluiting van uw garage of gewoon om uw huis net dat tikkeltje extra te geven. Ze kunnen verschillende functies vervullen. Omdat er heel wat bij komt kijken, is het aangeraden om de hulp in te roepen van een echte professional.

Wij helpen u in uw keuze

Wat is voor u het beste materiaal, wat past bij uw huis en is ook functioneel? Kijk goed naar de leeftijd en stijl van uw huis voor u een keuze maakt. Wij sommen graag enkele soorten voor u op:

  • Metaal, zoals aluminium of staal, is inbraakveilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Aluminium is roestvrij, gaat lang mee zonder slijtage en is milieuvriendelijk.
  • Hout is kosteneffectief op lange termijn, voorziet in volledige privacy, is licht en gemakkelijk om te installeren en kan bovendien geschilderd worden in de kleur die u wilt. Hout is ook veelzijdig: men kan er gelijk welke vorm aan geven en het is beschikbaar in alle afmetingen.

  • Zwaaideur: zwaait bij wijze van spreken open naar buiten of binnen.
  • Schuifdeur: schuift aan de kant en neemt minder plaats in beslag. 

  • Automatisch openen aan de hand van een afstandbediening of kan geïntegreerd worden in uw domotica.
  • Handmatig

De voordelen op een rijtje

Op vlak van veiligheid is deze afsluiting niet alleen interessant om dieven buiten te houden. Het zorgt er ook voor dat u uw kinderen en huisdieren zonder zorgen in de tuin kan laten spelen. Dankzij deze installatie kunnen zij niet zomaar op straat lopen. Vaak is het ook een barrière tegen ongewenste huis-aan-huisverkopers.

Het verhoogt ook uw privacy en de waarde van uw huis. Dat laatste lijkt niet meteen voor de hand liggend, maar als u uw huis in de toekomst wilt verkopen, trekt een huis met een beveiligde toegang meer kopers aan. 

Zorg voor een ingang via uw hekken en garage

Heeft u net tuinhekken geïnstalleerd en wilt u er een tuinpoort tussen zetten? Zorg dan dat u tussen uw hekken een plaats voorziet om deze toegang te installeren. Of wilt u de doorgang tussen uw tuinhekken vervangen? Let er dan op dat uw nieuw model ook goed past. Dat doet u door de afmetingen na te gaan van de vorige installatie.

U kunt er ook voor kiezen om een garagepoort te verwerken in uw gevel. Bij deze installatie is er keuze tussen verschillende openingsmanieren: 

  • Kantelen: kantelt open naar boven en bestaat vaak uit één stuk.
  • Sectionaal: deze manier gebeurt aan de hand van lamellen die in de garage worden geschoven en neemt dus niet veel ruimte in beslag.
  • Schuiven
  • Rollen