Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Jaloezieën

Wilt u een intieme sfeer creëren in uw huis en uw privacy beschermen? Vindt u rolluiken maar niets en verkiest u liever een installatie binnenshuis? Dat is allemaal mogelijk als u kiest voor jaloezieën!

Twijfel niet langer en vul het formulier op deze pagina in. Waarom? Omdat u zo tot 5 afspraken zal ontvangen met vakmannen uit uw buurt. Zij kunnen u helpen met alle vragen en het uitvoeren van de installatie. Waar wacht u nog op? U weet toch dat het invullen en verzenden van deze aanvraag gratis is? 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Beheer zelf het licht

Het is altijd interessant in een woning als u zelf kan kiezen hoe de lichtinval is. Is er teveel licht overdag en wilt u zich volledig beschermen? Of wilt u juist een beetje licht binnenlaten, maar niet teveel? De mogelijkheden van jaloezieën zijn zeer gevarieerd en laten u toe zelf het licht te regelen. Er bestaan verschillende soorten:

 • Horizontale lamellen
  Een andere naam voor deze installatie is ook de ‘Venetiaanse blinden’. Het gaat hier over lamellen die horizontaal onder en boven elkaar geplaatst zijn en u vanuit het plafond naar beneden kan laten zakken. Het geheel heeft een zeer stijlvol en strak karakter. Het past zeer goed in moderne woningen. Denkt u meteen aan aluminium lamellen en zegt u dat niets? Geen probleem, want ze bestaan ook in hout of kunststof. 

 • Verticale lamellen
  Dit zijn vaak iets dikkere lamellen die verticaal naast elkaar hangen. Het geheel kunt u horizontaal openen of sluiten. Ze zijn ideaal om grote ramen of bijvoorbeeld een glazen buitendeur te bedekken.

 • Rolgordijnen
  Deze gordijnen geven u de mogelijkheid om een bijna volledige duisternis te creëren. Dat maakt van dit soort gordijn een evidente keuze voor slaapkamers of andere ruimtes waar duisternis erg belangrijk is. Het handige aan de installatie, is dat u ze ook kan automatiseren.

 • Vouwgordijnen
  Deze gordijnen worden aan de hand van een touwtje omhoog getrokken. Tijdens dit proces vouwt het stukje stof zichzelf op. Het is zeer gemakkelijk te plaatsen aan uw ramen en past binnen verschillende interieurs. 

Voor een optimaal comfort is het interessant om goed te letten op verschillende elementen. Zo heb je de kwaliteit van de materialen die u wenst te gebruiken en moet u ook goed nagaan hoe groot de ramen en/of deuren zijn waarvoor u deze wenst te plaatsen.

Voor de juiste afmeting en om te voldoen aan uw wensen, moet u eerst goed nadenken over wat u juist wilt. Komt u er niet uit? Geen nood, er zijn genoeg professionelen in ons netwerk die u graag willen adviseren. Vul daarom het aanvraagformulier in en laat u verder helpen.