Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Partner worden

Ontvang tot 5 afspraken.


Wat zijn de volgende stappen?

1. U krijgt toegang tot het beheerdersplatform.

Hier geeft u in de gedeelde agenda uw beschikbaarheid op voor afspraken.

2. Samenbrengen van de klant en de vakman

Bouwklaar ontvangt offerteaanvragen van particulieren en zoekt hierbij maximaal 5 geschikte vakmannen.

3. Bevestiging van de afspraak

Wij hebben een selectie gemaakt, waardoor we op afspraak over kunnen gaan. Per e-mail of sms ontvangt u een bevestiging.

4. Langsgaan bij de klant

Op het tijdstip van de gemaakte afspraak gaat u bij de klant langs, bespreekt u de werkzaamheden en brengt u een offerte uit.

5. Uw accountmanager is op werkdagen van 08:00 tot 19:00 uur beschikbaar


Bouwklaar heeft 5 als beoordeling van de professionele gebruikers!

Ducoffre Eddy Algemene elektriciteitswerken BVBA verzorgt de installatie van alle soorten nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, sanitair en verwarming. Naast woningbouw werken ze vaak in de scheepsvaart, fabriekshallen of kleine openbare gebouwen.
“Ik leerde Bouwklaar kennen toen jullie contact met mij opnamen. Ik was eerst heel sceptisch omdat we zo vaak e-mails krijgen van bedrijven die beweren dat ze ons veel klanten gaan bezorgen en zo.
Uiteindelijk heb ik besloten om toch met Bouwklaar in zee te gaan omdat jullie werknemers zo geduldig waren en zo netjes overkwamen. Ze gaven me de indruk dat jullie heel serieus bezig zijn.
Nu, de eerste keer dat we een aanvraag aannamen en contact opnamen met die persoon is die direct klant geworden. Begin november starten de werken. Bovendien hebben we later deze week al een afspraak met een tweede potentiële klant.”