Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Gevelrenovatie

Het opknappen van uw gevel is soms nodig, maar kan verplicht worden in bepaalde gevallen. Als er bijvoorbeeld een risico bestaat op instorting of een gedeeltelijk verlies van bepaalde elementen, zal u verplicht zijn om werken uit te voeren.

Ziet u het zelf niet zitten om aan zo’n grote klus te beginnen? Dat is begrijpelijk. Daar zijn dan ook de professionals uit ons netwerk voor. Zij knappen deze werkzaamheden voor u op. Vul de aanvraag hieronder in en wij zorgen ervoor dat er professionals langskomen die voor u een offerte op maat opstellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Het renoveren: de verschillende stappen

We maken een onderscheid tussen de verschillende redenen voor de renovatie. U kunt dus een professional oproepen voor bv. de reiniging of behandeling, een verfrissing van uw hele woning,...

De eerste stap die u niet kunt missen, is een beroep doen op onze vakmannen. Vergeet niet om uw gevel zo specifiek mogelijk te beschrijven want dat zal een groot deel van de prijs bepalen. Hoe meer atypische details, hoe hoger de prijs.

De aannemer zal u meteen zeggen welke punten hersteld of schoongemaakt moeten worden. Hij zal eventuele scheuren en vochtigheidsproblemen onderzoeken en hij zal ter plaatse de bekleding analyseren om de werkzaamheden eraan aan te passen

Wanneer alles in orde is en de werkzaamheden kunnen beginnen, kunnen de stellingen geplaatst worden. Dat zorgt voor een gemakkelijke en veilige toegang tot uw buitenmuur. Eenmaal dat hij schoongemaakt is, kan de opvulling van eventuele scheuren beginnen. Daarna plaatst men een coating en dan kunt u uiteindelijk de nodige schilderwerkzaamheden uitvoeren.

Al deze kleine reparaties zorgen voor een vernieuwde en verstevigde gevel die nog jaren zal meegaan.. De grote werkzaamheden en hun prijs vormen een belangrijk investering, maar het is op lange termijn een echte meerwaarde voor uw huis.