/loodgieterij-18
/loodgieterij-18 Loodgieterij – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Loodgieterij

Heeft u een klus die de expertise van een loodgieter vereist? Wilt u uw verwarmingssysteem vernieuwen? Is uw afvoersysteem verstopt? Gelukkig is er Bouwklaar. Vul het formulier in met zo veel mogelijk informatie over de klussen en ontvang tot 5 gratis afspraken met professionals in uw buurt. Zij komen bij u langs om de verbouwing te bespreken en een offerte op te stellen. Vervolgens kiest u zelf met wie u wilt samenwerken. 


Weet u hoe u een toilet of afvoer moet plaatsen of vervangen? Enige idee hoe u een douche of bad moet installeren? Nee? Geen reden voor paniek. Onze loodgieters staan voor u klaar om deze klus te klaren.

Loodgieterij en veel meer

Niets zo vervelend als een lekkende kraan of afvoerbuis. Is het dringend nodig om uw leidingen te onderhouden of zijn ze toch aan vervanging toe? Het is niet altijd gemakkelijk om daar zelf over te beslissen. Enkel een loodgieter kan op zo een moment raad brengen. Gelukkig heeft Bouwklaar in haar netwerk genoeg professionelen die u kunnen helpen.

Welke problemen treden op bij het slecht onderhouden van uw leidingen?

  • Lekkage
  • Waterslag
  • Defecten
  • Verstopping

Genoeg redenen om op tijd de hulp van een vakman in te schakelen!

Loodgieterij is meer dan alleen het repareren en onderhouden van uw kranen, buizen en leidingen. Loodgieters staan ook in voor het plaatsen en installeren van verwarming, toiletten, douche, bad en zoveel meer. 

Waterinstallaties: laat ze goed aanleggen door professionals 

Het is noodzakelijk dat uw waterinstallatie goed is aangelegd. 

Wist u dat u met een waterverzachter kalkaanslag in toestellen en leidingen voorkomt? En dat hierdoor uw water aangenamer voelt en smaakt? Gedaan met het investeren van tijd aan het ontkalken van uw machines! 

Wilt u een boiler laten installeren? Dat is een zeer goed idee als u via een warmwatertoestel een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur wil houden. Vergeet zeker ook niet om deze warmwaterketel regelmatig te onderhouden voor een optimale werking.