Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Nieuwe keuken

Wilt u een nieuwe keuken installeren in uw nieuwe woning, veranderen van fornuis of simpelweg uw woning inrichten met een functionele keuken die volledig uitgerust is? Dat is allemaal mogelijk dankzij ons platform dat u in contact brengt met professionele vakmannen. 

Vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met vakmannen in ons netwerk die voor u een offerte op maat maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Aan welke elementen moet u denken? 

Eerst en vooral moet u nadenken over de functies die de verschillende elementen zullen vervullen. U moet hiermee de frequentie waarmee u het zal gebruiken in rekening brengen en wat u ermee wilt realiseren. Heeft u een grote ruimte nodig of volstaat een kleine, maar functionele ruimte? Kookt u vaak voor veel personen of zijn jullie met twee die deze kamer gebruiken? Dat lijkt onbelangrijk, maar het is van groot belang voor het ontwerpen van de plannen.

De volgende stap waaraan u moet denken, is het budget dat u aan deze klus wilt besteden. Hou rekening met de meubels, huishoudelijke apparaten en de mogelijke werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door een loodgieter of elektricien. 

Hou altijd rekening met de functies van uw meubilair. Een plaats die gewijd is aan koken is vaak belangrijk om goed over na te denken omdat deze activiteit veel verplaatsing vraagt. Denk dus bijvoorbeeld na hoe u uw koelkast, werkblad en fornuis wilt gebruiken. De keukenontwerper kunt u hiermee helpen aangezien hij gespecialiseerd is in het opmaken van ontwerpplannen en het uitwerken van deze soort constructies. Vertrouw op hem door uw project met hem te delen en hem uit te leggen wat u graag wilt.

Welk materiaal moet gebruikt worden?

Het is heel belangrijk dat u goed nadenkt over de materialen die u wilt gebruiken, of het nu gaat over een werkblad, de meubels of de afwerking van het geheel. Dit zal een directe invloed hebben op de totale kosten. Zo zal hout vaak duurder zijn, terwijl PVS of melamine betaalbaar blijven. De materialen moeten zowel tegen hitte, veelvuldig gebruik als tegen schokken kunnen.

Ingebouwde keukens worden steeds populairder en ook het netwerk aan leveranciers breidt zich steeds uit. Zo kunt u ook de kleuren en de apparaten kiezen die het best aansluiten aan uw wensen. De ontwerper kan er ook voor zorgen dat u een pakket aan huishoudapparatuur aangeboden krijgt van hetzelfde merk, zo profiteert u vaak van een aantal kortingen op uw uitrusting.

Het is ook heel belangrijk om goed te ventileren. Geuren en vocht die tijdens het koken geproduceerd worden, kunnen zeer onaangenaam zijn en kunnen ook zware vochtproblemen met zich meebrengen.