Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Keukenrenovatie

Heeft uw keuken haar beste tijd gehad? Of bent u gewoon zelf aan iets nieuws toe? Dan is het renoveren van uw keuken zeker een goede oplossing.

U moet er natuurlijk bij stil staan dat dit geen klus is dat in één, twee, drie opgeknapt is. Vaak heeft u zelfs de hulp nodig van verschillende vakmannen die ingewikkeldere installaties voor u plaatsen of lastige werkzaamheden voor u opknappen.

Waar u deze vakmannen kan vinden? Bij Bouwklaar natuurlijk. Vul het formulier op deze pagina in en wij zorgen ervoor dat professionals langskomen om een offerte op maat op te stellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een keuken is een plaats waar veel in gewerkt wordt en waar apparaten snel verouderen en modernere versies in de plaats komen. Deze kookplek renoveren, is dus zeker geen slecht idee.

De eerste stappen

Het ligt voor de hand dat u niet zomaar nieuwe meubelen kan kiezen en deze meteen kan installeren. Het is eerst nodig om alles wat u wenst te vervangen, te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan kasten, uw werkblad, wasbak, oven, etc. 

Veel van deze apparaten zijn vastgezet en kasten zijn vaak gemonteerd tegen de muur. Het is dus een grote klus om deze allemaal weg te halen. Eenmaal dat dat gebeurd is, kunt u ervoor kiezen om alles te herschilderen, te betegelen of nieuw behang te plaatsen. Daarna kunt u uw nieuwe keuken installeren. 

Verschillende vakmannen

Als u alle werkzaamheden uit handen wilt geven, zal u een beroep moeten doen op verschillende vakmannen en enkele firma’s. Zo denken wij bijvoorbeeld aan:

  • Een schilder voor uw muren en/of plafond
  • Een loodgieter om de aansluitingen van uw wasbak te regelen, de kraan in orde te brengen en om eventueel de verbindingen te leggen voor het installeren van een vaatwasmachine
  • Een elektricien indien u extra lampen wenst of uw oven, microgolfoven of koelkast op een andere plaatst wenst te installeren
  • Eventueel een leveringsdienst die voor u al uw nieuwe meubelen en apparaten aan huis brengt

Geen nood, bij ons kan u op een simpele en snelle manier al deze vakmannen vinden en dat door het formulier op de gewenste pagina in te vullen.