Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Keukenontwerper

Wilt u een nieuwe keuken en heeft u hulp nodig bij de creatie van de plannen en de verbeelding van de ontwikkeling ervan? Doe dan een beroep op een professionele keukenontwerper die u kan adviseren in de mogelijke keuzes en die samen met u een concreet idee ontwikkelt dat volledig voldoet aan uw wensen.

Om de ideeën van onze partners te ontvangen, moet u het aanvraagformulier hieronder invullen. Wij zorgen er dan voor dat de professionals uit ons netwerk langskomen om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Hoe kan een ontwerper u helpen?

Een keukenontwerper is een vakman die gepersonaliseerde installaties maakt volgens de standaardnormen en uw wensen. Hij combineert de vaardigheden van een bouwmeester en een manager. Zo leidt hij het team dat de verschillende elementen aanlevert.

Hij beschikt daarnaast over vele andere kwaliteiten. Zo kent hij iets van loodgieterij, elektriciteit, metselwerk en bovendien kan hij zonder problemen de vele verschillende infrastructuren en bekledingen onderscheiden. Hij volgt de aanwijzingen die u hem geeft goed op terwijl hij rekening blijft houden met de moeilijkheden die bij deze werkzaamheden komen kijken. 

Door een beroep te doen op hem kunt u er zeker van zijn dat de ontwikkeling en de uitwerking van de plannen van uw nieuwe of vernieuwde keuken uitgevoerd worden zonder problemen. Hij zal het project van begin tot eind beheren en kunt u helpen met verschillende, belangrijke criteria.