Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Domotica

Hoe ouder we worden, hoe drukker ons leven wordt. Er beginnen telkens nieuwe uitdagingen en avonturen. Thuis willen we ons kunnen ontspannen, ons veilig voelen en kunnen genieten. U ploft thuis op de bank en hebt zin in een zalig bad. Maar de trappen oplopen om het bad te vullen, ziet u net iets minder zitten. Hoe fantastisch zou het dan niet zijn om op één knop te klikken en van afstand het water te laten lopen? Dankzij domotica, is dat niet langer een toekomstdroom. Laat nu het systeem installeren door één van onze vakmannen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat professionals bij u langskomen om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Heeft u nog nooit over deze technologie gehoord? Of heeft u angst voor de automatisering van uw huis? Laat u dan informeren door een professional. Deze zal u inlichten over alles wat u moet weten. Wilt u het systeem installeren? Dan zal hij ook de prijzen voor een dergelijke installatie met u overlopen. Twijfel dus niet langer en ontdek in ons netwerk DE vakman die u met al uw vragen kan helpen.

Dat tikkeltje extra voor uw woning

Domotica is het gebruik van elektronica om processen in uw woning te automatiseren. Of het nu gaat om een bestaande woning, renovatie of een nieuw- of ruwbouw. Het revolutionaire systeem kunt u overal laten installeren. U kiest zelf welke onderdelen van uw woning u wilt kunnen bedienen van een afstand. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij geven u graag enkele voorbeelden:

  • Uw rolluiken elke dag op hetzelfde uur laten openen en sluiten
  • Lichten bedienen vanop afstand
  • Verwarming uit- en aanzetten
  • Bewakingscamera’s aan uw huis beheren
  • Uw koffiezetapparaat koffie laten zetten op het uur dat u opstaat

U kan het zo gek niet bedenken of u kan het laten automatiseren. Het is aan u om te kiezen hoe ver u hierin wilt gaan. Of u een ingewikkeld toestel nodig hebt voor deze bediening? Nee, u kan het gewoon doen via uw smartphone of tablet!  

Geen investering in luxe, wel in uw veiligheid

Wat veel mensen denken, is dat deze technologie enkel en alleen voor de rijken is die ten volle kunnen genieten van luxe en comfort. Maar dat is een foute stelling. Het systeem is voor iedereen en kan niet alleen uw comfort maar ook uw veiligheid aanzienlijk verhogen.

Aan het systeem zijn verschillende voordelen verbonden die bijdragen tot een veiligere woning. 

  • Alarmen: bij een brand in uw huis kan uw systeem u en de brandweer via een berichtje op de hoogte brengen. Tevens kan het ervoor zorgen dat er meerdere vluchtroutes geopend worden, denk bijvoorbeeld aan het automatisch openen van rolluiken, deuren en ramen als er brand of rook gedetecteerd wordt. Ook een inbraakalarm zal een sms sturen naar u en de politie. 
  • De beelden van toegangscontroles via videofoon kunt u laten doorschakelen naar uw smartphone. Zo kunt u op een afstand kijken of luisteren wat er in uw huis gaande is of wie er aan uw deur staat als er aangebeld wordt. 
  • Aan de hand van één klik op uw smartphone of tablet kunt u al de elektriciteit in uw huis uitschakelen. Dat is interessant als u gaat slapen of op reis bent. Zo zullen alle toestellen die aangesloten zijn op een stopcontact uitgeschakeld worden en loopt u minder kans op kortsluitingen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om uw woning te beveiligen. Ontdek ze zelf door het systeem bij u thuis te installeren en aan de installateur meer informatie te vragen.