/elektriciteit-4
/elektriciteit-4 Elektriciteit – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Elektriciteit

Wilt u elektriciteit aanleggen? Uw elektriciteitsrekening verminderen? Apparaten verbinden aan een domoticasysteem? Professionals uit de sector kunnen u helpen door oplossingen op maat voor te stellen. 

Met Bouwklaar ontvangt u tot 5 gratis afspraken met professionals. Zij komen bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en zullen een offerte opstellen. U kiest vervolgens met u wilt samenwerken. 


De elektriciens uit het Bouwklaar netwerk zijn vakmannen en houden zich bezig met het aanleggen, installeren en beheren van allerlei elektrische installaties: 

Elektriciteit rijmt op veiligheid

Er zijn veel risico’s verbonden aan een slechte installatie van elektriciteit. Denk bijvoorbeeld aan elektrocutie, een veel te hoge factuur als de stroom uitvalt, brand met onomkeerbare schade, enzovoort.

De oorzaak van ongevallen?

  • Overbelasting van elektrische kabels
  • Kortsluiting als gevolg van slecht geïsoleerde draden
  • Defecte contacten
  • Abnormale weerstand en verwarming

Wij geven u graag enkele tips om deze risico’s te vermijden:

  1. Controleer de elektrische installatie! En ja, dat is raad n° 1! De installatie moet worden uitgevoerd door een professional die zijn vak kent.
  2. Draag zorg voor uw elektriciteitskabels. Uw kabels hebben een vaste stof in het omhulsel en zijn samengesteld uit verschillende koperen kabels. Bovendien bevatten ze een breekbare isolatie die schade kan veroorzaken als ze beschadigd zijn. Zorg er dus voor dat u nooit uw elektrische kabels vastmaakt met een nietje of spijker, niet herhaaldelijk op de kabel staat, ervoor zorgt dat de kabel niet in een knoop ligt en u niet overmatig gebruik maakt van verlengsnoeren voor verwarmingsapparaten (broodrooster, frituur,...).
  3. Wees voorzichtig met elektrocutie – vooral als u kleine kinderen heeft die zich nog niet realiseren dat water en elektriciteit niet samengaan. Wees ook voorzichtig in het bijzijn van uw kinderen met elektrische apparaten die verbonden zijn aan een vijver of in uw keuken. 

Voor al uw elektriciteitsklussen kunnen de partners van Bouwklaar u helpen! Vul het formulier in van de gewenste service en ontvang tot 5 gratis afspraken. Nadien kunt u de gewenste elektricien kiezen.