Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Waarom een dak jaarlijks gecontroleerd moet worden

Gepubliceerd: 29-01-2017 16:51

Ontmossen

Het ontmossen van een dak is onmisbaar om de lange levensduur van een dak te kunnen garanderen. Deze fase is onontbeerlijk om lekken te voorkomen en om het verzorgde uitzicht van je woning te behouden. Na het schoonmaken van je dak bevelen wij je aan de volledige oppervlakte van het dak te besproeien met een vochtafstotende laag. Hiermee bescherm je jouw dak tegen verontreiniging en vorstschade. Bovendien is je dak zo ook waterdicht.

Isolatie

Het dak is een van de eerste bronnen van warmteverlies in je huis. Het is mogelijk het dak te isoleren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Hiervoor bestaan verschillende technieken die je afhankelijk van je budget kan kiezen.

Waterbestendigheid

Wij raden je aan ongeveer één keer per jaar de staat van uw dakpannen na te kijken. Maak van deze gelegenheid gebruik om op ditzelfde moment je dak helemaal schoon te maken.

Heb je behoeften aan een nieuw dak? Zinkwerken? Een “Velux”? Doe beroep op Bouwklaar, de specialist bij het vinden van de geschikte vakman voor uw klus. U kiest eerst de oplossing die bij u past en de juiste vakman zal contact met je opnemen.