Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Grondwerken

Grondwerk mag niet worden onderschat. Neem contact op met vakmensen om uw ideeën en wensen op een efficiënte manier te laten uitvoeren. 

Wij brengen u in contact met maximaal vijf gekwalificeerde vakmensen die u kunnen helpen om uw projecten te verwezenlijken. Hoe wij dat doen? We vragen aan u om uw project in detail te beschrijven, zodat wij de 5 beste vakmannen kunnen zoeken en een afspraak voor u kunnen inplannen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Efficiënt te werk gaan

Grondwerken vormen een eerste belangrijke stap tijdens het bouwen, om de grond voor te bereiden voor de funderingen, voor de installatie van leidingen of gewoon voor het aanleggen van een tuin. Daarbij zijn ook de volgende fasen van belang:

  • Het terrein afbakenen

Met spuitverf of met houten paaltjes wordt de werf afgebakend zodat de arbeiders er gemakkelijk hun weg vinden. Verder moet een toegang worden voorzien waar zware werfmachines gemakkelijk door kunnen.

  • De aarde opslaan

Denk ook aan een plek om de uitgegraven aarde op te slaan. Later kan deze dan opnieuw worden gebruikt voor de aanaardingswerken. Voorzie ook een bak voor later af te voeren puin en afval.

  • Start van de klus

De grondwerker verwijdert eerst een laag aarde waar de woning gebouwd zal worden. Daarna bakent hij de zones voor de verschillende leidingen af. Hij graaft sleuven en bakent alles efficiënt af met houten paaltjes en koorden.

Wanneer het bouwen van start is gegaan, volgen de veranderingen elkaar snel op, beginnend met de funderingen van het nieuwe huis. Aarzel niet en doe een beroep op onze vakmensen om zware en andere werkzaamheden te laten uitvoeren.