Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Videofoon

U kunt de beveiliging van uw woning verhogen en dat dankzij slechts één simpele installatie. U wint ook aan comfort en heeft een overzicht over al uw bezoekers, wat u een verplaatsing naar de deur kan uitsparen. Maar, dat wist u hoogstwaarschijnlijk al en net daarom bent u geïnteresseerd in de prijs van een videofoon of misschien wilt u weten hoeveel het kost om uw installatie te repareren. Onze installateurs, die zich in heel Nederland bevinden, kunnen u helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat er vakmannen langskomen om advies te geven en offertes op maat op te stellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een videofoon is zoals een parlofoon, maar dan een verbeterde versie. Dankzij een of meerdere camera’s heeft deze installatie enkele voordelen:

  • Meer veiligheid
  • Mogelijkheid om foto’s op te slaan
  • Mogelijkheid om de video’s te bewaren
  • Meerdere camera’s installeren op strategische plaatsen
  • Tijdswinst dankzij het openen van deuren vanop een afstand

Toon voorbijgangers dat uw huis beveiligd is

Door een camera te installeren in uw parlofoon, laat u aan diegene die uw woning naderen weten dat ze gezien worden door de bewoners. Of ze nu daadwerkelijk gezien worden of niet, ze zullen vermoeden dat u iemand bent die weet hoe hij de nodige middelen moet gebruiken om indringers op een veilige afstand te houden.

Controleer wie er aan uw deur staat, waar u ook bent

Dankzij het installeren van een applicatie op uw smartphone kunt u ten allen tijden naar de beelden op uw videofoon kijken. Zo is het zelfs mogelijk om een melding te krijgen op uw smartphone als er iemand aanbelt en kunt u meteen via uw camera’s kijken wie er staat. En natuurlijk is het ook mogelijk om dit alles te integreren in uw  domotica-installatie.