Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Parlofoon

Meer veiligheid bij u thuis dankzij de installatie van een parlofoon? Dat is mogelijk! De installatie laat u toe om op afstand contact te maken met een bezoeker voordat u de deur opent.

Heeft u ervoor gekozen om uw deurbel te vervangen door een intercom, maar weet u niet waar u moet beginnen? Door een beroep te doen op de installateurs van Bouwklaar, krijgt u offertes op maat. Onze vakmannen komen bij u langs om te kijken wat uw wensen zijn. U kunt vervolgens kiezen met welke vakman u in zee wilt gaan. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Deze intercoms zijn hulpprogramma’s die ondertussen al goed ingeburgerd zijn. Veiligheid en comfort zijn hun belangrijkste kenmerken. 

Veiligheid: u hoeft uw deur niet meer te openen om de bezoeker te zien. U bent beschermd door een of meerdere deuren tussen u en de persoon die aanbelt. Zo kunt u de bezoekers filteren en eventueel weigeren om uw deur te openen.

Comfort: dit is voornamelijk het geval voor mensen die in een groot huis wonen. U hoeft niet meer heen en weer naar de voordeur te lopen, u kunt gewoon opendoen via uw intercom. 

Welk model moet u kiezen?

De installatie kan een elektrische (bekabeld) of één via radiogolven (draadloos) zijn. Op lange termijn is de installatie met draad het meest betrouwbaar. De onafhankelijkheid van energie is gegarandeerd en levert bij gevolg dus betere prestaties. Natuurlijk moet je de draden goed aansluiten en verbergen. 

De versie via radiogolven kan ook geschikt zijn voor u. Het is gemakkelijk om het te installeren door het simpel aan de muur te bevestigen. Hier is het nodig om de batterijen regelmatig te vervangen. Ook de afstand van de ontvangst is meer gelimiteerd dan bij een elektronische intercom. 

Een scherm met videobeelden

Om nog verder te gaan, kunt u ook uw parlofoon uitrusten met een scherm dat u toelaat om direct uw bezoekers te identificeren. Bekijk onze pagina over de videofoon voor meer informatie.

Indrukwekkende opties!

Het aanbod van intercoms is zeer gevarieerd. Laat de installateurs hun modellen voorstellen aan u, inspireer u door de laatste trends en wees als de beste uitgerust! 

De mogelijke accessoires zijn: een badgelezer, registreren van gegevens, verlichtingstoetsen, regelaar voor het belvolume,…

Personaliseer ook uw apparaat via het design, de kleur, met een camera, met of zonder hoorn,...