Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Inbraakbeveiliging

De professionals van Bouwklaar staan u te woord indien u vragen heeft over uw inbraakbeveiliging en zullen u de meeste efficiënte middelen tonen om uw bescherming te versterken. 

Stuur ons uw aanvraag en wij zorgen ervoor dat er vakmannen bij u langskomen om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Uw project definiëren

Er bestaan zoveel verschillende materialen op de markt die het mogelijk maken om u goed te beveiligen. Om een dienstverlener te kunnen kiezen, moet uw project duidelijk zijn. Wilt u een woning, een bedrijf of een appartement beveiligen? Wilt u op afstand uw veiligheidssysteem beheren of wilt u enkel mogelijke indringers afschrikken? Welke oppervlakte moet beveiligd worden? Dat zijn de belangrijkste vragen waarop u een antwoord moet weten om te kunnen starten met uw project.

De verschillende beveiligingssystemen

  • Alarm

Zoekt u iets dat luid en opvallend is? Dan voldoet dit systeem zeker aan uw verwachtingen. Het zal iedereen die in de buurt komt afschrikken. Wist u trouwens dat meer dan 50% van de dieven een plaats vermijden die uitgerust is met een alarmsysteem?

  • Camerabewaking

Een uitgebreid systeem dat u toelaat om beelden te zien, horen en herbekijken. Aangezien er verschillende cameratypes bestaan, zal u er zeker eentje vinden die voldoet aan uw wensen.

  • Veiligheidsdeuren

In combinatie met een meerpuntsvergrendeling heeft u een uitstekende bescherming tegen inbraak en brand. 

  • Bewakingsfirma

Een plaats laten bewaken door een bewakingsfirma gedurende een bepaalde periode is een goed middel om een perimeter te beveiligen. Gekwalificeerde bewakingsagenten die beantwoorden aan uw specificaties staan tot uw beschikking.