Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Bewakingsfirma

Particulieren en bedrijven kunnen een beroep doen op een bewakingsfirma voor verschillende beveiligingsmissies: het beschermen van een woning gedurende een vakantie, diefstal te ontmoedigen in een zaak… de aanwezigheid van één of meerdere gekwalificeerde en getrainde agenten kunnen u helpen om verschillende risico’s te voorkomen. 

Vertrouw op de partners van Bouwklaar en vul uw aanvraag hieronder in. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat zij bij u langskomen om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Welk soort diensten worden aangeboden?

Voor bedrijven kunnen we de noodzaak van een bewaker goed begrijpen. Toch moeten ook zij enkele criteria overwegen:

  • Permanente of tijdelijke aanwezigheid: heeft het bedrijf permanent nood aan een bewaker of is het slechts nodig tijdens bepaalde evenementen?
  • Statische of mobiele diensten: Gedurende de nacht is het interessanter dat er een mobiele dienst actief is. Een statische bewaker bevindt zich meestal aan de ingang van een winkel tijdens de openingsuren.
  • Geografische reikwijdte: het aantal gebouwen, verdiepingen, parkings die bewaakt moeten worden.
  • Persoonsbeveiliging: zijn er personen die beveiliging nodig hebben? 

Indien u particulier bent, kan u genieten van meer gepersonaliseerde diensten voor uw:

  • Huis, tweede woonst of appartement;
  • Wagens

Kies het bedrijf dat uw belangen beschermt

Het zijn vaak waardevolle bezittingen die u in de handen van een veiligheidsagent geeft. Het is dus van groot belang dat u een goede keuze maakt. De bewakingsfirma’s uit ons netwerk staan garant voor kwaliteitsvolle diensten. Het is aan u om te bepalen wie het best past bij uw behoeften.