Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Alarmsystemen

Zich beschermen tegen inbraak of brand aan de hand van een alarm is een van de meest voorkomende manieren om op te vertrouwen. Om u een maximale bescherming te geven, verschijnen er steeds meer en meer geavanceerde systemen. Waar moet u op letten als u dit apparaat wilt kopen? Wat is de effectiviteit van een dergelijk systeem? Het zijn vragen waarop onze professionals u een antwoord kunnen geven. 

Vul onderstaand formulier in en onze vakmannen komen bij u langs om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waarom voor een alarm kiezen?

De cijfers praten voor zich. Alleen al op het vlak van inbraak, verdubbelt het de bescherming van uw huis. Inbraken worden veelal gepleegd overdag, wanneer u weg bent. Het systeem wordt dus de hoeder van uw huis. 

In combinatie met andere beveiligingssystemen, zal u tot 8 keer beter beschermd zijn tegen indringers. Beeld u een volledige service in waarin de installatie dienst doet bij inbraak, waarin de beelden van uw camerabewaking meteen verzonden worden naar uw smartphone en waarin een beveiligingsagent meteen ter plaatsen komt bij problemen. 

Welk systeem moet u kiezen?

Uw keuze zal verschillen, afhankelijk van de plaats die u wenst te beschermen:

  • Woningen of appartementen: het is belangrijk om hier rekening te houden me de levensstijl van de inwonende, de huisdieren, de aanwezigheid van waardevolle spullen en met de plaats van de woning. Kortom een voorstudie wordt zeker aangeraden om een op maat gemaakt project te realiseren. 
  • In een professionele omgeving: enkel een alarmsysteem zal waarschijnlijk niet genoeg zijn om de volledige omgeving te beschermen. Denk aan bewegingsdetectoren, afschrikkende omheiningen, de aanwezigheid van een veiligheidsagent of aan de installatie van veiligheidsdeuren. Onze professionals staan klaar voor u om een gepersonaliseerd aanbod op te maken. 

Extra uitrusting

Een maximale bescherming kunt u verkrijgen door het combineren van verschillende beveiligingssystemen. Voor meer informatie en een prijsofferte, kunt u zich het beste richtten op vakmannen. Aarzel daarom niet om ons formulier in te vullen, zodat de vakmannen bij u langskomen.