Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Sanitair

Onder sanitair verstaan we alle elementen die geplaatst zijn in een badkamer evenals de pijpleidingen of koppelingen waaraan ze verbonden zijn. Deze installatie wordt best gerealiseerd door gekwalificeerde professionals die u een efficiënt resultaat kunnen garanderen op lange termijn.

Een nieuwe douche of bad? Is uw toilet verstopt? Wilt u een andere wastafel? Het kan allemaal.

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat echte professionals bij u langskomen om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Tijdens het leggen van funderingen zal een metselaar reeds plaats voorzien voor uw sanitair. Hij denkt bijvoorbeeld aan leidingen en rioolaansluitingen, drainages, ondergrondse rioolelementen, elementen voor het verwerken van gebruikt water of tanks voor regenwater.

Eenmaal dat uw huis gebouwd is, is het de loodgieter die de afwerkingen doet en de sanitaire elementen plaatst.

Verspil geen water

Vandaag de dag kunnen milieukwesties uw dagelijkse keuze beïnvloeden en u uiteindelijke doen besparen. Wist u bijvoorbeeld dat een derde van uw drinkwater in de riolering terechtkomt via uw toilet? Denk er daarom aan om bijvoorbeeld een toilet met spoelkeuzeknop te installeren om tussen 3 en 8 liter te verbruiken in plaats van 10 tot 12 liter. Als u nog verder wilt gaan, houden wij u zeker niet tegen en kunt u kiezen voor het plaatsen van een ecologisch toilet.

Door u te wassen, verbruikt u ook intensief veel water. Bespaar hierop door een thermostaatkraan te plaatsen en regel de watertemperatuur om enkele liters uit te sparen in uw sifon. Aarzel ook niet om een douche te verkiezen boven een bad.

Rood of bruin water: wat te doen?

Deze kleur wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van metalen. Als de stroom bijvoorbeeld te krachtig is, kunnen er kleine onderdelen van de leiding afbreken en belanden in het water. Soms kunt u dit wegkrijgen door simpelweg de kraan even zacht open te draaien. Als u last blijft hebben van dit probleem en u ziet ook dat zich dit voordoet in het kraantje naast uw waterteller, dan kunt u beter de hulp inschakelen van een loodgieter.

Ontvang een afspraak

Bent u op zoek naar de kosten voor de tussenkomst van een vakman? Beschrijf dan uw project via bovenstaand formulier. Wij zullen voor u professionals langs sturen die voor u offertes op maat maken.