/badkamer-19
/badkamer-19 Badkamer – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Badkamer

Heeft u een klus of een verbouwing voorzien voor de badkamer? Wilt u nieuw sanitair of een bad laten plaatsen? Uw interieur veranderen met nieuwe meubels? Ga voor meer luxe en laat een sauna of hammam installeren in uw huis! Voor al deze veranderingen moet u bij Bouwklaar zijn. Vul het formulier in en ontvang tot 5 gratis afspraken met vakmannen. Zij komen bij u langs om een offerte op maat te maken. U kiest vervolgens de professional die het beste bij u past. 


Genieten van een warm bad of van warme stralen in de douche? Dat kan alleen in de badkamer van uw dromen waar alles beantwoordt aan uw wensen. Laat een van onze vakmannen u begeleiden in uw verbouwing en zo bent u zeker van een goed resultaat. 

Onze badkamerspecialisten begeleiden u stap voor stap

Er zijn enkele stappen die u moet volgen bij het installeren of renoveren van een badkamer. Wilt u renoveren? Zorg dan eerst dat u de materialen die u wilt behouden goed afdekt. Ontkoppel en verwijder de toilet en wastafels die u wil houden. Nadien kan u tegels en muurbekleding verwijderen. 

De eerste stap bij het bouwen van een nieuwe badkamer is het aanleggen van elektriciteit, waterleidingen, afvoer, vloerverwarming, enzovoort. Voor de aanleg van elektriciteit kunt u de hulp inroepen van een erkende elektricien. Plaats nadien ramen en deuren en laat een aannemer de muren behangklaar maken. Als dat eenmaal gedaan is kunt u kiezen om te schilderen of tegels te plaatsen. Vergeet ook het plafond niet af te werken! Op het einde kunt u de wastafels, douche, bad, toilet en alle andere badkamermeubels installeren. 

Alvorens u aan deze verbouwing begint, moet u rekening houden met de volgende zaken: 

  • Welke installaties wil ik? Een bad of een douche? 
  • Hoeveel wastafels zal ik plaatsen?
  • Hoe groot is de ruimte?
  • Welke materialen zal ik gebruiken?
  • Welke badkamermeubels passen in het geheel?

Dat lijken simpele vragen, maar dat is het niet altijd. Laat u daarom helpen door een professional uit het Bouwklaar netwerk.

Oord van ontspanning

In uw badkamer moet u zich kunnen ontspannen. En waar kan dat beter dan in een lekker hete sauna? Of wilt u in uw woning een kamer ombouwen tot een Turks badhuis? Dan kan een van onze vakmannen een hammam installeren.

Welke soort sauna of hammam u moet installeren? Informeer u goed over het energieverbruik en de voor- en nadelen van een sauna of hammam.