Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Studiebureau

In een studiebureau zitten vaak experten die zich gespecialiseerd hebben op bepaalde gebieden. Of het nu gaat over technieken, energie, economie of vastgoed, zij kunnen u een analyse presenteren van een product, dat in dit geval vaak een onroerend goed is. Het gaat dan over de verschillende functies die geleverd worden door een ingenieursbureau. Denk bijvoorbeeld aan architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en ruimtelijke ordening. 

Door het formulier hieronder in te vullen, kunt u tot 5 afspraken met studiebureaus ontvangen. Wacht niet langer en detailleer uw project hieronder! 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

De verschillende onderzoeken

  • Milieustudies;
  • Energie;
  • Landgoed;
  • Stedenbouw;
  • Industrie.

Al uw behoeften die gerelateerd zijn aan uw leefgebied, kunnen aangebracht worden. In de studiebureaus zitten ingenieurs die gespecialiseerd zijn in verschillende domeinen met behulp van geavanceerde technieken. 

De functies zijn zeer uiteenlopend: raadgevend, informatief en gegevensverwerking.

Doe een beroep op onze specialisten

Wat uw project ook is, wij trachten u te helpen in uw zoektocht naar de gepaste vakman. Het enige dat u hoeft te doen, is uw project uitschrijven in onze formulieren en nadien de gewenste partner te kiezen.